Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ترکیه در جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مسئولان اقتصادی و دولتی شهر ارومیه گفت: فشارهای منطقه‌ای و بین‌المللی مشترک سرآغاز خوبی برای روابط حسنه ایران و ترکیه در همه زمینه‌هاست. ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۶ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، دریا اورس امروز با سفر به ارومیه در دیدارهای جداگانه‌ای با محمدمهدی شهریاری استاندار آذربایجان غربی، محمد حضرت پور شهردار ارومیه و حسن انتظار رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه بر عزم راسخ کشور ترکیه برای افزایش مبادلات اقتصادی و فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد و خواستار استفاده از ظرفیت شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی برای تحقق این مهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

، دریا اورس در دیدار با استاندار آذربایجان غربی با ابراز خوشحالی از حضور در شهر زیبای ارومیه اظهار داشت: خوشبختانه همکاری تنگاتنگ استانداری آذربایجان غربی با سرکنسولگری ترکیه در ارومیه  و از این بابت از مسئولان این استان صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

وی گفت: سرکنسولگری ترکیه در شهر ارومیه جزء قدیمی‌ترین نمایندگی‌های ترکیه به شمار می‌رود و قدمتش به بیش از 150 سال می‌رسد.

اورس افزود: قرن‌هاست که ملت‌های ایران و ترکیه با مسالمت در کنار هم زندگی می‌کنند و این رابطه می‌تواند الگوی بسیاری از ملت‌های دیگر جهان باشد.

سفیر ترکیه در جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اهمیت حفظ تعاملات گسترده دو کشور در حوزه‌های گوناگون اظهار داشت: ما خواهان ارتقای روزافزون مراودات اقتصادی با ایران هستیم و همه تلاش خود را در این راستا به کار می‌گیریم.

منافع مشترک ایران و ترکیه از بهبود شرایط اقتصادی و امنیتی منطقه

وی در دیدار با شهردار ارومیه نیز اظهار داشت: بهبود شرایط اقتصادی و امنیتی در منطقه به نفع دو کشور ایران و ترکیه است و در این راستا باید همکاری‌های دوجانبه شکل گیرد.

به گفته سفیر ترکیه در ایران، ارومیه به دلیل برخورداری از مرز مشترک با ترکیه اهمیت و جایگاه بسیار بالایی برای این کشور دارد و با توجه به روابط بسیار خوب بین ایران و ترکیه گسترش هر چه بیشتر روابط بین شهرهای این دو کشور در دستور کار دستگاه دیپلماسی ترکیه قرار دارد.

اورس گفت: ما در کنار یکدیگر کارهای بسیار خوبی را می‌توانیم به سرانجام برسانیم و امیدواریم که روابط بین شهرداری‌های 2 کشور خارج از مسائل سیاسی و دیپلماتیک گسترش یابد.

وی تصریح کرد: باید توانمندی‌های ارومیه در ترکیه معرفی شود و تبلیغ‌هایی از گنجینه‌های تاریخی و گردشگری ارومیه در شهرهای ترکیه و به ویژه شهرهای مرزی صورت گیرد و در کنار آن، تبلیغ شهرهای ترکیه در ارومیه نیز انجام گیرد.

سفیر ترکیه در ایران ابراز امیدواری کرد این دیدار با توجه به اینکه ترکیه و ایران تحت فشارهای منطقه‌ای و بین‌المللی هستند، سرآغاز خوبی برای روابط حسنه شهرهای مرزی 2 کشور باشد.

تسهیل صادرات میوه و محصولات کشاورزی به ترکیه

محمد حضرت پور شهردار ارومیه نیز در دیدار ضمن تقدیر از مواضع ترکیه در حمایت از کشورمان به‌ویژه موضع این کشور در محکومیت حرکت اخیر ترامپ در تروریست خواندن سپاه گفت: کشور دوست و برادر ترکیه و برادران ترک ما همیشه نشان داده‌اند که همواره در کنار ملت ایران و دولت جمهوری اسلامی هستند و در این میان شهرداری ارومیه خارج از عرف دیپلماتیک و سیاسی، خواهان تسریع در صادرات میوه و محصولات کشاورزی به ترکیه و کشورهای اروپایی است و در این راستا از سفیر ترکیه همکاری سازنده انتظار می‌رود.

ارومیه| سفیر ترکیه: خواهان ارتقای روز افزون مراودات اقتصادی با ایران هستیمیادداشت تسنیم|ترکیه بر خط واشنگتن ــ مسکوحضور اعضای حزب "وطن" ترکیه در سفارت ایران و اعلام حمایت از سپاه پاسداران

محمد حضرت پور افزود: برای ارتباط نزدیک بین مردم دو کشور و آشنایی با فرهنگ‌های یکدیگر که تأثیر بسزایی در توسعه شهرهای مرزی دارد امیدواریم همایش‌ها و جشنواره‌های مشترک بین ارومیه و شهرهای ترکیه برگزار شود.

سفیر ترکیه در ایران در دیدار رئیس اتاق بازرگانی ارومیه و فعالان اقتصادی آذربایجان غربی نیز اظهار داشت: ایران و ترکیه دو کشور دوست و برادر هستند که اشتراکات فرهنگی و اقتصادی دیرینه دارند و در سایه آنها می‌توان زمینه توسعه مراودات اقتصادی را فراهم کرد و طی چهار سال آینده بهبود شرایط و رفع دغدغه‌های موجود را شاهد خواهیم بود.

ضرورت حل مشکلات مرزی و بهبود وضعیت انتقال پول از ترکیه

در این دیدار رضا حسینی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی نیز با بیان اینکه برخی کشورهای منطقه درصدد تغییر مسیر ترانزیت از ایران و ترکیه به مسیرهای دیگر شمال و جنوب هستند، اظهار داشت: باید با تأمین زیرساخت‌ها زمینه رونق ترانزیت در مسیر قدیمی جاده ابریشم به ویژه در ایران و ترکیه را فراهم کنیم و حل مشکلات مرزی، بهبود وضعیت انتقال پول به کشور، کاهش هزینه‌های صادراتی و افزایش ارتباطات بین‌المللی از جمله مواردی است که می‌تواند در توسعه روابط بین 2 کشور اثرگذار باشد.

در این دیدار حسن انتظار رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه خواستار حل مشکلات مرزی مشترک و تسهیل رفت و آمد و تجارت تجار و بازرگانان دو کشور شد.

انتهای پیام/ن

R41361/P1361/S6,48/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای ۲ سند همکاری اقتصادی میان ایران و امارات 
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی